CUM LIVRĂM?

Produsele se livrează în toată țara, persoanelor fizice sau juridice utilizând mijloace de transport proprii sau serviciile unei companii de curierat rapid, compania folosită de obicei fiind FAN Courier.

Plata o veți realiza utilizând modalitatea de plată aleasă de dvs. la efectuarea comenzii (plata cu cardul, plata ramburs sau prin virament bancar). Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului, sunt însoțite de factură și certificate de garanție și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În situația în care nici de această dată clientul nu poate fi găsit, comanda va fi anulată.

Dacă plata se face în avans prin virament bancar, termenul de livrare se măsoară din momentul confirmării efectuării plații în contul nostru.

LIVRAREA SE VA FACE ASTFEL:
Pentru livrarea produselor comandate, oriunde în țară, în cazul comenzilor de peste 2000 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; în cazul în care comanda dumneavoastră este sub valoarea de 2000 RON, se va adaugă și valoarea calculată a transportului.

Livrarea se va face în 2-3 zile lucrătoare, în limita capacității disponibile. În cazul unor cantități mai mari, în funcție de valoarea comenzii transportul se poate efectua cu autoutilitarele societății noastre.

INAPOI SUS