Experiența dobândită în cei peste 25 de ani de activitate fac diferența în calitatea consultațiilor. Cunoașterea problemelor clienților noștri, ne ajută să ne perfecționăm produsele și serviciile și să le adaptăm mereu la cerințele pieței.

Dacă ne contactați, veți găsi suficiente informații pentru a putea face o alegere corectă a produsului care se potrivește cel mai bine.

DESPRE NOI

Suntem o firmă localizată în Oradea, județul Bihor, înființată în anul 1994 cu capital exclusiv privat. 

Firma noastră comercializează o gama largă de centrale termice, boilere termoelectrice, radiatoare, țevi și fitinguri din cupru precum și alte materiale pentru instalații de încălzire și electrice.

Având ca prioritate satisfacția clienților încă de la început am pus accentul pe calitatea produselor și serviciilor oferite.

Încercăm în permanentă să aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt resimțite în mod direct de clienți. Personalul nostru este pregătit în mod constant în traininguri organizate de firma noastră sau de partenerii din Republica Cehă  (ATMOS, DRAŽICE), Republica Slovacă  (EKOBAD, KOMEKO) și Polonia (HEWALEX, PEREKO - ENVO GROUP).

CONTACT

Adresa: Str. Vlădeasa nr. 5, Oradea, Jud. Bihor

Telefon: 0723.984.432 / 0723.412.734

Program:  Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

E-mail: furik.cristian@gmail.com

INAPOI SUS