TERMENE ȘI CONDIȚII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.furik.ro, proprietatea FURIK COM SRL, reprezintă acordul dumneavoastră cu termenele și condițiile prezentate mai jos.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
Informațiile furnizate către FURIK COM SRL prin site-ul www.furik.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare.

FURIK COM SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de email sau alte date personale unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

FURIK COM SRL vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

FURIK COM SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către FURIK COM SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții etc. numai la cererea sau cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale către FURIK COM SRL nu implică obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

 

CONDIȚII COMERCIALE
FURIK COM SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Pentru componentele achiziționate de pe site-ul www.furik.ro ce alcătuiesc un sistem complet asamblarea este gratuită. Pentru desigilarea produselor și asamblarea acestora vi se poate solicita achitarea în prealabil a unui avans sau a întregii sume.

Prețurile și disponibilitatea produselor sunt actualizate zilnic.

Pentru achiziționarea anumitor produse care nu sunt pe stoc, în funcție de valoarea acestora, se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 30% din valoarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul site-ul www.furik.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, certificat de garanție și conformitate, și chitanța după caz.

FURIK COM SRL comercializează produse importate direct sau de la reprezentanți oficiali, astfel încât toate produsele să beneficieze de servicii complete de garanție și post garanție.

 

CONDIȚII DE GARANȚIE
Fiecare produs beneficiază de garanția specifică dată de către producătorul sau distribuitorul autorizat în România. Garanția este soluționata în maxim 20 de zile lucrătoare de la recepționarea produsului în service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine în responsabilitatea clientului.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreuna cu accesoriile aferente, factură fiscală sau copie după aceasta și certificatul de garanție. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Nu fac obiectul garanției: produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționarii echipamentelor.

Instalarea sau punerea in funcțiune a produselor de către persoane neautorizate duc la pierderea garanției.

În cazul solicitării nejustificate de acordare a garanției ne rezervăm dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fără TVA / ora, la cursul BNR + 1% din ziua investigării).

INAPOI SUS